Projecten

Waar zijn wij mee bezig?

Ons werk als All In Bouwservice is pas geslaagd en afgerond als zowel u als klant en wij als bouwonderneming tevreden zijn. Wij zijn, zoals onze naam aangeeft, een bouwbedrijf waarbij de service naar onze klanten voorop staat en waarbij zowel deze service als ons werk altijd helemaal compleet is, dus all-in is!

Wij hopen dat door de hoge kwaliteit van ons werk er een zodanige klantenbinding ontstaat dat u ons in de toekomst weer inhuurt en ons ook aanbeveelt binnen uw eigen netwerk. Om dit doel te bereiken werken wij uitsluitend met duurzame en ecologisch verantwoorde materialen en natuurlijk leveren wij werk van topkwaliteit. Bij All In Bouwservice kunt U rekenen op deskundigheid, betrouwbaarheid, netheid en dit alles tegen een scherpe prijs.

Uitbouw Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid hebben wij de gelegenheid gehad om een prachtige uitbouw te realiseren, tevens zeer smaakvol gezien de style en inrichting van de bewoner.

Uitbouw Kantershof

In Kantershof hebben wij de gelegenheid gehad om een prachtige uitbouw te realiseren, tevens zeer smaakvol gezien de style en inrichting van de bewoner.

Kantershof(1) complete verbouwing

Hierbij gaat het om een woning in Kantershof die compleet is verbouwd inclusief een uitbouw met koepel en verlaagd plafond. Een prachtige badkamer met design douche en nis met LED, een prachtige design keuken met een speciale hardhout touch (La Cucina).

IJburg opbouw

Een prachtige opbouw op IJBURG, hierbij wat foto’s van het begin van dit project, binnenkort volgen er meer foto’s.

Terras Amsterdam West

Een prachtig dakterras in Amsterdam West van hardhout, een schitterend uitzicht vanaf het dak en uiteraard een prachtig terras om eens te zitten en te genieten.

Badkamer Gein Amsterdam Zuidoost

Dit project is werkelijk uniek en volkomen naar smaak van de klant, een prachtige design badkamer met een polyplafond met spotjes, inbouw douche apparatuur en stortdouche, design douchewand, elektrische raam met timer en een prachtige nis in de wand met LED verlichting om doucheaccessoires te plaatsen.

Vechtstraat

Een prachtige renovatie van een pand in de Vechtstraat te Amsterdam, gehele woning is opnieuw geschilderd.

Stiho Amsterdam

Een project dat nog vol op gang is bij Stiho Amsterdam Zuidoost, het gaat hier om een complete herindeling van het assortiment en aangeboden producten, zie binnenkort voor meer foto’s van dit project.